E-learning?

Onze E-learning pakketten bedrijfskunde zijn in het Engels en bieden je een unieke kans! Terwijl je bezig bent je voor te bereiden op het EBC*L examen maak je je spelenderwijs Business English eigen. Niet voor niets hebben onze Easy Business pakketten een Europese waardering gekregen.

Met behulp van de compleet op maat gemaakte E-learning module EBC*L level A, leer je je bedrijfseconomische basiskennis eigen maken. Dit kun je op zelfstandig manier doen, op het moment dat het jou uitkomt. Met als resultaat het EBC*L Level A certificaat. De E-learning leerstof is opgebouwd uit theorie die is aangevuld met interactieve zaken als afbeeldingen, animaties, films en vele oefeningen. Je kunt zo op een prettige manier met toegankelijk Engels werken aan het behalen van jouw certificaat. Waarmee je dus ook aantoont zakelijk te kunnen handelen in het Engels!

De E-learning werkwijze van EBC*L Easy Business zijn ontworpen volgens de meest moderne inzichten over leren en worden door cursisten in Europa hoog gewaard. Dit blijkt o.a. uit de top 1 notering van de Duitse consumentenbond. In toenemende mate maken cursisten alleen nog gebruik van onze E-learning pakketten. Dit soms met gebruik van onze werkboeken.

De voordelen van E-learning EBC*L English zijn:

  • Thuis of waar je maar wilt leren
  • In je eigen tempo
  • Goed voor je Engelse taal ontwikkeling
  • Goede basis voor voor succesvol managen en ondernemen
  • Versterkt je positie in sollicitatie

Probeer onze Easy Business demo-module en laat je verrassen!

Ervaring van een cursist

Het e-learning programma was voor mij een geweldige toevoeging ter voorbereiding op het examen. Hoewel ik het boek ook tot mijn beschikking had, heb ik deze nauwelijks gebruikt. In het e-learing programma, wordt elk onderwerp dat  belangrijk is voor de toets behandeld. Door middel van voorbeelden en het zelf mee lezen was de leerstof makkelijk te begrijpen. Om de zoveel hoofdstukken is er een tussentoets. Na het maken van deze toets, wordt er aan gegeven of je de stof goed beheerst. Zo niet? Dan geeft het programma ook aan waar ik nog beter op kan oefenen. Het e-learning programma heb ik met plezier gedaan en ik was daardoor goed voorbereid op het examen.

Het EBCL examen was een “piece of a cake” door middel van het e-learning programma. Ik heb het examen in één keer behaald, met een 9. Het examen was helder en overzichtelijk. Er kwamen geen vragen voor die niet in de opgegeven examenstof stonden. De Engelse taal van het examen was goed te begrijpen, er kwamen geen moeilijke woorden in voor, afgezien van de economische begrippen.
De  leerdoelen en examinatoren gaven van te voren duidelijk aan wat er van je verwacht wordt.  Met voldoende voorbereiding is het examen goed te doen!!.

Tom, 23 jaar, EBC*L A in het Engels behaald.

Probeer onze Easy Business demo-module en laat je verrassen!