Dutch page E-learning course

Categorieën

cursussen , EBC*L E-learning

Always wanted to have more knowledge of entrepreneurship & business economics through an accessible English E-course.

EBC*L Nederland bied je deze mogelijkheid met haar online cursus. Het e-learning pakket EBC*L niveau A geeft je de juiste bedrijfseconomische basiskennis die je verder helpt in werk en onderneming. Het Engels is laagdrempelig en  je verbeter je Engels zo op een praktische wijze. Je start direct, in eigen tempo en waar jij wilt! /

EBC * L Netherlands offers you possibilities with our online course. The e-learning package EBC * L level A gives you the correct basic business knowledge that helps you further in work and business. English is accessible and you can improve your English in a practical way. You start immediately, at your own pace and wherever you want!

Try our demo and you will be surprised !!

 

Na het volgen van de cursus heb je op een effectieve en efficiënte manier bedrijfseconomische basiskennis opgedaan over:

  • Het voeren van een financiële administratie;
  • Het berekenen en beoordelen van kosten en prijzen;
  • Het beoordelen van jouw bedrijfsdoelstellingen aan de hand van financiële kengetallen;
  • Bedrijfswetgeving en bedrijfsvormen.

Aan de hand van een uitgebreide learningtarget catalogue  kun je nagaan wat er in de cursus aan de orde komt en welke kennis je voor het examen dient te beheersen.

Voordelen van e-learning:

  • 24/7 toegang tot het lesmateriaal, bekijk de demo van het e-learningpakket Easy business;
  • Studeer waar je maar wilt en in jouw tempo;
  • Altijd inzichtelijk wat je al gedaan hebt en wat je nog moet doen;
  • Na elk onderdeel een proefexamen;
  • Start direct!

 

Business English

Deze Engelstalige cursus wordt door vele cursisten in Europa en tegenwoordig ook in de Arabische wereld gevolgd. Cursisten ervaren het als een stap naar succesvol ondernemerschap en management. Het leren in het Engels wordt ervaren als een verrijking.

 

Een succesvol concept, internationaal erkend

Het Easy Business concept is enkele jaren geleden met groot succes geïntroduceerd in Duitsland en Oostenrijk. Voor de wijze waarop de leermiddelen zijn opgezet heeft EBC*L international, de “Comenius” award gekregen van de EU. Ook is de cursus als beste beoordeeld door de Duitse consumentenbond Stiftung Warentest.

De site veel gestelde vragen geeft je meer informatie over de opzet van de cursus.