Nieuw bij EBC*L The Netherlands

Nieuw bij EBC*L The Netherlands

26 oktober 2018. Het bestuur van EBC*L The Netherlands heeft de keuze gemaakt om een internationaal programma met Engelstalige en Duitstalige bedrijfskundige cursussen en examens aan te bieden. Dit naast de reeds bestaande Nederlandse. Deze Engelstalige en Duitstalige cursussen worden via E-learning aangeboden en  zijn prima te combineren met klassikaal leren.

Wij richten ons met dit internationale programma op (jonge) mensen die de ambitie hebben om succesvol te willen zijn in een “international business” omgeving.   Met ons internationaal “lifelong learning”  programma wil EBC*L  een kennispartner zijn bij de ontwikkeling van carrières. Of het nu gaat om internationaal ondernemen of  om een internationale baan. De programma’s van EBC*L hebben bewezen hiervoor van toegevoegde waarde te zijn. Inmiddels hebben in Europa ongeveer 50.000 cursisten  hun inzet met een EBC*L examen afgesloten.

EBC*L heeft deze keuze gemaakt, omdat er in Nederland onder jonge mensen en  bij bedrijfsopleiders  in toenemende mate vraag is naar Engelstalig cursusmateriaal met afsluitend examen. EBC*L speelt zo in op de toenemende  behoefte om dit via E-learning te doen en op de toenemende internationalisering van Nederland.  De keuze om dit in het Duits aan te bieden heeft ook te maken met het belang dat het  bedrijfsleven en de Nederlandse overheid hecht, aan het zaken kunnen doen met Duitsland. De kennis van het Duits neemt af. Met de praktische en speelse wijze waarop EBC*L het E-learning programma inhoud geeft, raken cursisten gemotiveerd om voor het examen te gaan.

Geef een reactie