Nieuw EBC*L Boek: LifeManagement en ZZP-er en ondernemerschap.

Nieuw EBC*L Boek: LifeManagement en ZZP-er en ondernemerschap.

19 maart 2018. Binnenkort komt er een nieuw boek van EBC*L uit voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt: “LifeManagement”.  Het boek gaat naast economische ook over sociale en communicatieve kennis en vaardigheden. Wij houden u op de hoogte. Inmiddels heeft EBC*L Nederland  in samenwerking met SQuare te Amsterdam een nieuw werkboek voor de ZZP-er / Startup gepresenteerd.  Het is met zorg ontwikkeld en gebaseerd op de vragen en uitdagingen van jou als ZZP-er / Startup. Het boek helpt je om je kennis eigen te maken, die je nodig hebt om vanuit de startfase succesvol te worden.

Het boek is ingedeeld op basis van opdrachten. Het zijn opdrachten in de vorm van 3 vragen  en 2 statements.  Deze zijn gericht aan jou.  Jij  bent de ondernemer!  Het zijn  dan ook vragen die voor een ZZP-er / Startup belangrijk zijn. De antwoorden hierop dien je uiteindelijk te beheersen. Om de opdrachten te maken, heb je verschillende theoriebronnen nodig. Per opdracht staat in het boek beschreven welke instrumenten en theorieën  gebruikt moeten worden, waarom en hoe. Op deze manier ontwikkel je de voor jou belangrijke kennis.

De boeken zijn  ter voorbereiding op de examens van EBC*L.  Voor de examens van EBC*L moet je de theorie kennen en kunnen toepassen.

 

Geef een reactie