Uitproberen bedrijfskundepakket EBC*L e-learning

Uitproberen bedrijfskundepakket EBC*L e-learning

10 september 2018.  EBC*L Nederland wil haar onderwijs & cursuspartners de mogelijkheid bieden om kennis te maken het bekroonde Engelstalige of  Duitstalige E-learning programma “Easy Business”. Het biedt “de” bedrijfskundige kennis om te leren ondernemen, de bedrijfsvoering op orde te hebben, te managen en internationaal zakelijk te kunnen handelen in een vreemde taal.

Het programma wordt gekenmerkt door het feit, dat op een praktische en toegankelijke wijze een onderneming wordt gesimuleerd. Dit met daar waar mogelijk laagdrempelig taalgebruik. De heer Bossi – de hoofdfiguur van het e-learning pakket – legt van zijn pizzeria zijn vragen, onzekerheden en  problemen voor. Met als doel  dat de cursist zo kennis verkrijgt van o.a. financiële administratie ,  beoordelen van prijzen & kosten, bedrijfsdoelstellingen en rechtsvormen. Dit leidt bij gebruik van het programma tot mooie reacties, zoals: “Nu krijg ik eindelijk overzicht van wat ik doe, weet ik waar ik aan begin en wat mij te doen staat, wat ik moet verbeteren of eigenlijk ben ik niet goed bezig”.

Inmiddels hebben in Europa al een half miljoen mensen een “Easy Business” programma gevolgd en het wordt “dan ook Europees hoog gewaardeerd.

Victor Mihalic, CEO van EBC * L International, verklaart deze actie als volgt: “Zo kunnen jonge mensen via hun opleidingen ervaren hoe zij spelenderwijs bedrijfskundige en ondernemerschap kennis leren.  Het programma motiveert  door  vanuit de rol van de hoofdpersoon te denken en door herhaling van de onderwerpen vanuit  diverse zakelijke standpunten.  Zo  ervaren  cursisten dat ze de kennis makkelijk onder de knie krijgen en vergroot het ook het zelfvertrouwen hiervoor. Het blijft zo ook leuk om de cursus te blijven volgen. En zo gemotiveerd het examen voor te bereiden en te doen”.

Docenten krijgen nu de kans om ​​gratis toegang van de e-learning omgeving aan te vragen, om zo een idee te krijgen over deze moderne e-learning methode. Geïnteresseerd? Stuur dan s.v.p. een mailtje naar office@ebcl.nl.

Geef een reactie